Hammerrum
Grand Prix
2000

2000 sæsonen er nu i gang, første afdeling af dette års mesterskab blev kørt på Midtjysk Kartingbane, lørdag den 3. juni 2000.

Jean Alesi leverede en overbevisende (og lidt bisset) indsats og vandt foran Michael Schumacher og Jacques Villeneuve.

Efterfølgende var der grillfest på Birkum Kohavevej under ledelse af troppeleder M. Schumacher. En alt i alt rigtig god dag.

- Mere følger snarest.

7. juni 2000
Michael Schumacher:
Her en lille hilsen fra dem som kører gokart. 6 stærke fuldførte GP. i Hammerum, alt var perfekt, super vejr, gode kart ,på nær dem som 007 kørte i, der var hele tiden noget i vejen. Kunne ikke bremse eller ikke give gas osv. Som sædvanlig Lunaparkens bedste radiobilkører vandt igen (Jean Alesi). Hvad ville han gøre uden kofanger på gokarten?.
Alesi 1
Schummi 2
Villeneuve 3
007 4
Magnussen 5
Res.Francia 6
  
Schummi igen uheldig, en anden plads, hvad kan han bruge den til, men det er svært at køre  et godt løb når man hele tiden bliver brugt som bande i svingene. Det er som i det virkelige liv, hvis bare bilen holder findes der kun første pladser.
Magnussen: Jordfræseren kalder de ham oppe i Hammerum, hvis han ikke kørte af banen, så hang han oppe bag på en anden gokart
De fire andre kørte et fornuftigt løb, men hvad kan det bruges til, ud og se på den jyske muld og nyde det gode vejr. Kan tænkes, at de tænkte på den senere grillfest og ikke ville brænde alt krudtet af om formiddagen?
                                                                                               Schummi
 
Kommentarerer til ovenstående kan sendes til James Bond, hvorefter det vil blive offentliggjort her på siden.