Oktober 2002

Le Mans 2002.

Efter næsten et års pause fra gokart verdenen, blev No Limit udfordret af nogen af Jan Magnussens kollegaer.

Reglerne var at hvert hold skulle være på 4 mand, og at total vægten minus gokart skulle være minimum 320 kg. Denne vægt grænse have de 4 kørere ingen problemer med at overholde, i sær takket være James Bond og Jan Magnussen.

Ikke kun vægten var imod No Limit også aldersmæssigt var der stor forskel, så de 4 deltagere Jacques Villeneuve, Jean Alesi, Jan Magnussen & James Bond så lidt betænkelige ud under optakten.

Men i tidskørslen satte Jan Magnussen bedste tid, som sikrede No Limit holdet Pole Posistion.
Den 3 dobbelte mester Jean Alesi, kørte første stint og selv om han blev hårdt presset i løbets start og var ved at blive involveret i et uheld under en overhaling af feltets bagerste, holdt han sin position.
Den tekniske chef og strateg Emerson Fittipaldi (også kendt som Farfar) havde udtænkt en genial strategi, så da 007 overtog karten fra Alesi, havde alle andre været i pit mindst en gang, hvilket betød at Bond kunne fortsætte med at udbygge den føring Alesi havde opbygget.
Det samme gjorde sig gældende for No Limit's sidste to kørere Jan Magnussen og Jacques Villeneuve, så ved det obligatoriske stop midt i løbet var No Limit foran med hele 4 omgange.
Nu var det pludselig de andre holds kørere som så betænkelige, modløse og forvirrede ud - hvordan kan sådan nogen gamle overvægtige mænd, køre så stærkt......?

Anden afdeling af Le Mans'et blev ren paradekørsel fra No Limits side, der var endda plads til at James Bond kunne vise sig som en gentleman og lade feltets hurtigste kvinde overhale.

Da løbet sluttede var No Limit 5½ omgang foran og blev en suveræn vinder at Le Mans'et.


Her ses det succesrige hold fra No Limit, inkl. team Chef og Jan Magnussens søn.

--oo0oo--

Kommentarer kan sendes ved at klikke her, de vil herefter blive offentligjordt herunder:
(Anonymitet accepteres hvis det ønskes)