2. maj 2000

Hej Drenge. 

Her kommer lige en lille hilsen fra kasserermedhjælper James Bond.

 Jeg har lige checket klubbens konto og kunne konstatere at det igen er tiden at udsende en opkrævning.  

Flere medlemmer har udtrykt deres undren over måden sidste Grand Prix blev arrangeret på – eller rettere, IKKE blev arrangeret på.
Når man sender invitation ud kun 5 dage inden et Grand Prix, beder man om at få en bøde:
Jan Magnussen, Rubens Barichello og Sir Malcolm Campbell idømmes alle en bøde på kr. 50,00 for sløseriet omkring det aflyste Grand Prix.

Det er nu en måned siden der blev kørt Le Mans i Odense Gokart Hal og da der endnu ikke foreligger noget referat idømmes Jan Magnussen og James Bond en bøde på kr. 30,00 for manglende referat.

Endvidere er der kr. 50,00 i bøde til Sir Malcolm Campbell som endnu engang har overskredet indbetalingsfristen. Ny betalings frist er den 10. maj 2000, derefter tilskrives kr. 10,00 pr. påbegyndt uge indtil beløbet er betalt.

Rubens Barrichello og Jacques Villeneuve har endnu ikke indbetalt deres skyldige beløb, men giv jer bare tid der tilskrives jo kr. 10,00 om ugen indtil beløbet er betalt.

Slutteligt vil jeg lige henlede opmærksomheden på, at den nye arrangørgruppe – så vidt jeg er informeret – påtænker at fremrykke næste Grand Prix en uge så den afholdes 3. juni i stedet for 10. juni som falder i Pinsen. Jeg har ligeledes hørt – fra Schumi’s egen mund - at vi nu endelig skal ud og se hans efterhånden meget omtalte terrasse, efter løbet. Så reserver dagen det er jo ikke sikkert vi høre noget før få dage inden vi skal ud at køre…………..???  

Betalingsfrister og skyldige beløb kan ses på vores hjemmeside under Members - Økonomisk status.
(Brugernavn: member   Password: passthelimit)

På vegne af kassereren

007.