16. april 2000

Hej Members!

Så er det vist blevet tiden med en lille hilsen fra Formanden – og Kassereren.

Jeg har fået en økonomisk status fra Jamie Redknapp som jeg vil videregive til jer. Det er ikke alle som behøver at få dårlig samvittighed over dette afsnit, men i kan jo bare nyde at der nu kommer flere bødekroner i klubkassen.
Der er 4 mand (ud af 6) som har glemt betalingsfristen den 1. april 2000 og som har efterfølgende har fået endnu en bøde.
Det virker som om Redknapp er ved at miste toldmodigheden, da næste betalingsfrist er sat til ’inden påske’ eller 19.4.2000, overskrides denne dato opkræves kr. 10,00 pr. påbegyndt uge indtil det pågældende beløb er indbetalt. – Hårdt men retfærdigt, i bedste No Limit stil.

Ud fra statistikken på vores webside kan jeg se at der kun har været 4 mand inde og læse referatet fra vores bestyrelsesmøde. Det er vi i bestyrelsen selvfølgelig ikke tilfredse med og jeg vil opfordre alle til at gå ind på ’Members’ siden og læse referatet, det er det mindste i kan gøre. Samtidig kan i jo lige checke den økonomiske status.

Som det fremgår af referatet drøftede vi at flytte Grand Prix’et den 10. juni 2000 en uge frem, men arrangørgruppen (Niki, Malcolm og Schumi) har ikke foretaget noget endnu, og hvis flytningen skal gennemføres er det ved at være tiden at yde en indsats.

Ikke mere herfra i denne omgang.

-- 007.